Maandag-Vrijdag

08h-18h

Ronquières, Gent

België

+32 67 64 87 14

info@technifiltration.be

Diensten

Diensten aangepast aan uw
filtratieproblemen

AUDIT / ANALYSE VAN FILTRATIEPROCESSEN


Uw verwachtingen mogen niet lijden onder uw
veronderstellingen.

Daarom helpt Techni Filtration u bij het definiëren van uw behoeften, rekening houdend met alle beperkingen met als doel u de materialen (filterelementen en/of filterbehuizingen) of complete oplossingen voor te stellen die het best aan uw eisen voldoen.

Wij besteden bijzondere aandacht aan het stellen van een duidelijke en concrete diagnose door uw filtratie-installatie te analyseren en begrijpen.

Techni Filtration : Audit en analyse van filtratieprocessen

Onze expertise staat ten dienste van uw filtratieprojecten

Onze eerste stap is de analyse van uw omgeving en van alle parameters van uw filtratieproces. Wij betrekken alle bij uw project betrokken partijen bij deze aanpak zoals R&D, de technische- & innovatie afdeling, productie, onderhoud, kwaliteitsafdeling, enz.

Vervolgens bepalen we de verschillende mogelijkheden die kunnen worden geïmplementeerd en beslissen we samen over de oplossingen en materialen die het best beantwoorden aan uw verwachtingen, procesparameters, kwalitatieve- en economische doelstellingen.

Om de relevantie van de geïmplementeerde filters en filtermedia te bevestigen, kunnen wij, indien nodig, laboratoriumproeven of proeven ter plaatse organiseren.

Onze competenties omvatten eveneens de berekening van de dimensionering van de apparatuur, analytische controle, integriteitstesten van uw filtermedia en verstoppingsindexproeven.

Gedurende uw gehele project verbindt Techni Filtration zich ertoe met u samen te werken tot het bekomen van een gezamenlijk succes in uw industriële filtratieprojecten.

Techni Filtration : Onze technische aanbevelingen

TECHNISCHE AANBEVELINGEN

Actief meedenken in uw productieproces, delen van onze ervaring en
technische kennis.

Dat is onze benadering die wij proactief toepassen bij onze klanten zodoende volledige te voldoen aan alle wensen en de klanttevredenheid maximaal te houden.

Onze expertise in afscheidings- en filtertechnieken over de vele industrieën en diverse toepassingen heen, stelt ons in staat u de beste technische keuzes voor te stellen in overeenstemming met uw installaties en filtratieprocessen. Onze proactiviteit en analytische geest houden daarbij steeds rekening met de bijzonderheden van uw processen.

Een complete aanpak van uw aankoopproces

Sinds de oprichting van de onderneming hebben wij ons ontwikkeld en gespecialiseerd in filtertechnieken in een brede waaier van sectoren :

  • Onze zakelijke expertise in vele sectoren :
Voeding en dranken
Water en likeuren
Farmaceutische, biotechnologische en cosmetische sectoren
Chemie en oppervlaktebehandeling
De oliesector
Auto- en mechanische sector
Waterbehandeling
Metallurgische sectoren ...

  • Onze product/oplossingsexpertise in scheidingstechnieken voor :
Vloeistof
Lucht
Technische gassen en perslucht
Verwijdering van stof
Hydraulica...
Omdat elke industrietak onderworpen is aan reglementeringen, kwaliteits- en veiligheidsverplichtingen, levert Techni Filtration FDA, CE, USP klasse VI, BSE/TSE conformiteitscertificaten...

Technische fiches, tekeningen en schema's, validatietesten, materiaalcertificaten en alle informatie met betrekking tot uw behoeften zijn opgenomen in onze documentatiepakketten.

Voor elke toepassing of elk project stellen wij alles in het werk om de beste oplossing(en) te vinden, zonder daarbij het economische aspect uit het oog te verliezen.

Ons technisch team is voortdurend op zoek naar innovaties rond filtertechnieken en besteedt daarbij veel aandacht aan de technologische opvolging. Zo kunnen wij beproefde filtratietechnieken en -procedés identificeren om te anticiperen op uw industriële filtratiebehoeften.

BEHEER VAN UW VOORRADEN

Vereenvoudigening en ontzorging
van uw voorraadbeheer.

Wij reserveren opslagplaatsen voor uw producten (industriële filters, filterlichamen, filterpatronen, filterzakken, enz, …). Nauwkeurige identificatie garandeert een levering binnen 24 tot 48 uur.

Zo wordt het beheer van uw opgeslagen producten geoptimaliseerd en de logistiek van uw reserveonderdelen beveiligd en gegaraneerd.

Techni Filtration : Beheer van uw voorraden
Techni Filtration : Onze dienst na verkoop

SERVICE NA VERKOOP

Wij ondersteunen u dagelijks
met een uniek en performant contactpersoon.

Een toegewijd contactpersoon in uw regio zal u tijdens uw project en bij de implementatie van de filterimplementaties bijstaan. Hij of zij is vertrouwd met de uitdagingen van uw bedrijf en kan u begeleiden bij het beheer van uw filtratieproject.

Daarnaast leveren wij uiteraard ook reserveonderdelen. De garantie varieert van 12 tot 36 maanden, afhankelijk van de filtratie-uitrusting.

TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Industriële validatie :
Neem de tijd om testen te doen.

Wilt u vóór de industrialisatiefase tests ter plaatse uitvoeren?

 

Techni Filtration kan u in deze industriële valideringsfase bijstaan met al zijn ervaring en knowhow op het gebied van filtratie.

Met de hulp van onze technici kunnen wij u een reeks uitrustingen (behuizingen, sleden, enz.) en filters (patronen, capsules, media, enz.) ter beschikking stellen om de voor uw project vereiste tests uit te voeren, hetzij in het laboratorium, hetzij bij u ter plaatse.

Wij beschikken over alle middelen om integriteitstesten uit te voeren, uw filters te regenereren of u uitrustingen op maat te leveren.

  • Verhuur van uitrusting
  • Testen ter plaatse
  • Laboratoriumonderzoek
  • Terbeschikkingstelling van monsters
  • Integriteitstests van uw patronen
  • Filter regeneratie
  • Productie op maat
  • Ontwikkeling van specifieke media
Techni Filtration : Technische ondersteuning
Image

Wij zijn specialisten in industriële filtratie. Wij werken in heel België met industriële klanten.

Filterelementen

Toepassingsgebieden

Nieuwsbrief

Wordt slimmer met onze ervaring schrijf je nu in

This form was created by ChronoForms

Copyright 2022 – Techni Filtration. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp Adosis