Maandag-Vrijdag

08h-18h

Ronquières, Gent

België

+32 67 64 87 14

info@technifiltration.be

Filterbehuizingen

Une vaste gamme de carters pour vos applications filtration

EEN BREED GAMMA VOOR UW FILTRATIETOEPASSINGEN

FILTERBEHUIZINGEN /BEHUIZINGEN

Voor al uw processen bieden wij u een dienst aan vanaf de studie van de innovatie tot de realisatie van het vernieuwingsproject.  Daartoe zijn proeven op laboratoriumschaal mogelijk om het filterproces volledig te begrijpen en vooral om u de beste oplossing op maat te kunnen bieden. 

Het gamma van producten dat wij u kunnen aanbieden, vertegenwoordigt een breed gamma van standaard filtratie.

Voor oplossingen op maat werken wij samen met een ervaren ketelbouwer die in staat is filterbehuizingen te vervaardigen volgens de vereiste veiligheidsnormen, gecertificeerd volgens de ASME VIII, EN13445 en PD5500 ontwerp- en constructiecodes.

Alle filterbehuizingen, zowel die van metaallegeringen (roestvrij staal, Hastelloy, enz.) als die van kunststof (PP, PVDF, enz.), voldoen aan de Europese Richtlijn Drukapparatuur (PED) CE/97/23 (ook geaccrediteerd voor PED Module H zelfcertificering).

Onze vereisten: de keuze van kwaliteitsprodukten, de technische ondersteuning van onze contractueel verbonden partners, evenals onze kennis en know-how zijn onze voornaamste troeven voor het welslagen van uw projecten.

Indien u vragen heeft over onze producten of uw toepassing, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze filtratie-experts. Zij zullen u helpen om de meest geschikte oplossing te vinden voor al uw toepassingen.
Image

Wij zijn specialisten in industriële filtratie. Wij werken in heel België met industriële klanten.

Filterelementen

Toepassingsgebieden

Nieuwsbrief

Wordt slimmer met onze ervaring schrijf je nu in

This form was created by ChronoForms

Copyright 2022 – Techni Filtration. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp Adosis